Înghețată

 • Sólyom Gelato

  Prepararea îngheţatei de casă pe baza reţetei italiene se face doar cu ingrediente proaspete şi de casă. Cele 24 de specialităţi de îngheţată oferă cele mai captivante şi cele mai bune gusturi pentru toate vârstele. Fructele folosite sunt cumpărate exclusiv de la producător sau sunt crescute şi recoltate de noi. Tehnologia noastră de producţie şi echipamentele moderne utilizate în laborator contribuie la crearea unui produs de înaltă calitate.

   

  Înghețată

  Îngheţată italiană în Restaurantul Sólyom

  Prepararea îngheţatei de casă se face cu ingrediente de calitate, ne străduim să fim inovativi în gusturi, şi să rămânem, în acelaşi timp, fideli reputaţiei noastre, menţinând calitatea. Laboratorul nostru, construit conform regulilor Uniunii Europene, se află în Sângeorgiul de Mureş. Laboratorul include dressingul şi spaţiile sanitare obligatorii pentru angajaţi, depozit, cameră principală unde se pregăteşte îngheţata şi două congelatoare pentru a păstra îngheţatele şi fructele reci, congelate, deoarece îngheţatele noastre nu conţin conservanţi şi materiale sintetice. Folosing tehnologie şi echipamente moderne, ne străduim să preparăm una din produsele cele mai bune ale îngheţatei artizanale din ţară. Gusturile populare şi iubite până acum: căpșuni, zmeură, fructe de pădure, mango, afine, lămâie, nucă de cocos, ananas, cireşe, pepene galben, măr verde, vanilie, ciocolată, cookie-uri, straciatella, tiramisu, iaurt, fistic, caramel, rom și stafide (malaga), susan, alune, iar cele mai recente gusturi sunt de plăcintă cu mere și rodie . Îngheţatele noastre pe bază de apă pot fi mâncate şi de cei intoleranţi la lactoză. Iar îngheţatele pe bază de lapte sunt preparate din lapte adus din Câmpia Transilvaniei, pasteurizat apoi în laboratorul propriu.

  Sólyom Gelato e Cafe şi pe Platoul Corneşti

  Din luna mai a anului 2014 putem fi găsiţi şi pe Platoul Corneşti. Pe poteca spre Grădina Zooligică toţi vizitatorii, copii şi adulţi, sunt aşteptaţi de o căsuţă din lemn din poveşti. Pe lângă dulciurile răcoritoare, vă putem servi cu cafea italiană Segafredo. Familiile iubesc locul de joacă aflat în spatele nostru, dar aşteptăm cu drag pe oricine doreşte recreere şi aer curat. Mai mult, aceasta este o parte deosebită a oraşului şi pentru iubitorii de sport, deoarece îşi pot face exerciţiile mai plăcute pe pista de alergat creată în pădure.